Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Étterem

Tájékoztató a koronavírus járvány időszakára


A kialakult helyzetre való tekintettel a Kormány rendelkezése értelmében az éttermünk teraszán és belső étkező helyiségében hétfőtől vasárnapig, 11 órától este 8 óráig állunk rendelkezésükre. Menüs szolgáltatásunk zavartalanul működik, valamint a gyorsabb kiszolgálás érdekében szűkített a la carte étlapunkról tudnak választani.

A biztonságos tartózkodásuk érdekében kollégáink arcmaszkot viselnek és rendszeresen fertőtlenítenek, valamint a bejárati ajtónál kézfertőtlenítő is rendelkezésükre áll.

Házhoz szállítást délután 4 órától vállalunk az alábbi településekre:
Pétervására, Erdőkövesd, Ivád, Bükkszenterzsébet, Tarnalelesz és Szentdomonkos.
Nagyobb összegű megrendeléseket további településekre is ki tudunk szállítani.

 

Megértésüket köszönjük és várjuk Önöket teraszunkon!


Klimatizált éttermünk jól felszerelt konyhával rendelkezik, ahol a több mint 22 éve együtt dolgozó mesterszakácsunk és szakácsaink a helyi specialitásokat, a magyaros ételeket és a legújabb nemzetközi ízvilágot is képesek az asztalra varázsolni. Étlapunkon megtalálhatóak a marha-, sertés-, szárnyas-, vad- és hal-, valamint  kímélő ételek is, továbbá finom desszertek az édességet kedvelőknek.

Minden nap 14.00 órától kemencében sütött pizza is fogyasztható, 28 és 40 cm-es méretben. 16.00 órától helyben és a környékbeli településekre kiszállítás is vállalunk 20.00.-ig.

Külön szeretnénk figyelmükbe ajánlani folyamatosan megújuló és különlegességeket is tartalmazó pálinkakínálatunkat.

Munkanapokon napi menüajánlatunk is van 11.30-tól 14.30-ig kétféle menüvel és diákmenüvel szolgálunk.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk különböző rendezvények (lakodalmak, ballagások, születésnapi partyk, keresztelők, osztálytalálkozók) megszervezésében, állófogadásokat külső helyszínen is vállalunk, nyugodtan ránk bízhatja magát. Már hagyománnyá vált a Vadászbálok és szilveszteri mulatságok megrendezése.

Büszkék vagyunk arra, hogy egyre több visszatérő hazai és  külföldi vadászvendégünk van.

Étlap-Itallap

Nyári időszakban igen közkedvelt fedett teraszunk, ahol az étkezések mellett hűsítő italokat, fagylatkelyheket kóstolhatnak meg vendégeink, alkalomszerűen szabadtéri grillsütést rendezünk, miközben tv-n és kivetítőn követhetik figyelemmel a sporteseményeket. 2014-ben kialakított parkosított kertünkben nyársaló található.

Éttermünkben Otp-,K&H-,Mkb Szépkártyát, Erzsébet utalványt elfogadunk, valamint számlájukat bankkártyával is kiegyenlíthetik.

2014 Aranykakas Fogadó - Minden jog fenntartva! - designed by Jega Design