Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Étterem

Tájékoztató a koronavírus járvány időszakára


A kialakult helyzetre való tekintettel a Kormány rendelkezése értelmében az éttermünk teraszán és belső étkező helyiségében hétfőtől vasárnapig, 11 órától este 8 óráig állunk rendelkezésükre. Menüs szolgáltatásunk zavartalanul működik, valamint a gyorsabb kiszolgálás érdekében szűkített a la carte étlapunkról tudnak választani.

A biztonságos tartózkodásuk érdekében kollégáink arcmaszkot viselnek és rendszeresen fertőtlenítenek, valamint a bejárati ajtónál kézfertőtlenítő is rendelkezésükre áll.

Házhoz szállítást délután 4 órától vállalunk az alábbi településekre:
Pétervására, Erdőkövesd, Ivád, Bükkszenterzsébet, Tarnalelesz és Szentdomonkos.
Nagyobb összegű megrendeléseket további településekre is ki tudunk szállítani.

 

Megértésüket köszönjük és várjuk Önöket teraszunkon!


Klimatizált éttermünk jól felszerelt konyhával rendelkezik, ahol a több mint 22 éve együtt dolgozó mesterszakácsunk és szakácsaink a helyi specialitásokat, a magyaros ételeket és a legújabb nemzetközi ízvilágot is képesek az asztalra varázsolni. Étlapunkon megtalálhatóak a marha-, sertés-, szárnyas-, vad- és hal-, valamint  kímélő ételek is, továbbá finom desszertek az édességet kedvelőknek.

Minden nap 14.00 órától kemencében sütött pizza is fogyasztható, 28 és 40 cm-es méretben. 16.00 órától helyben és a környékbeli településekre kiszállítás is vállalunk 20.00.-ig.

Külön szeretnénk figyelmükbe ajánlani folyamatosan megújuló és különlegességeket is tartalmazó pálinkakínálatunkat.

Munkanapokon napi menüajánlatunk is van 11.30-tól 14.30-ig kétféle menüvel és diákmenüvel szolgálunk.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk különböző rendezvények (lakodalmak, ballagások, születésnapi partyk, keresztelők, osztálytalálkozók) megszervezésében, állófogadásokat külső helyszínen is vállalunk, nyugodtan ránk bízhatja magát. Már hagyománnyá vált a Vadászbálok és szilveszteri mulatságok megrendezése.

Büszkék vagyunk arra, hogy egyre több visszatérő hazai és  külföldi vadászvendégünk van.

 

 

Nyári időszakban igen közkedvelt fedett teraszunk, ahol az étkezések mellett hűsítő italokat, fagylatkelyheket kóstolhatnak meg vendégeink, alkalomszerűen szabadtéri grillsütést rendezünk, miközben tv-n és kivetítőn követhetik figyelemmel a sporteseményeket. 2014-ben kialakított parkosított kertünkben nyársaló található.

Éttermünkben Otp-,K&H-,Mkb Szépkártyát, Erzsébet utalványt elfogadunk, valamint számlájukat bankkártyával is kiegyenlíthetik.

2014 Aranykakas Fogadó - Minden jog fenntartva! - designed by Jega Design